Årsmöte

Årsmöte samt föreläsning om invasiva arter

18 mars 2021 från kl. 18.30

Vi startar kvällen med årsmöte och från klockan 19.00 berättar Lena Bondestad från Länsstyrelsen om invasiva främmande arter – varför de är ett problem och vad vi kan göra åt dem.Projektledare vid Naturskyddsföreningen, Linda Strandenhed kommer också att informera om det spännande LONA-projektet. Upptäck Gammelskogen som genomförs i Norrbottens i 14 kommuner (däribland Boden) under sommaren 2021.

Anmäl dig via denna länk:
https://zoom.us/…/tJUvc-6orjwsE9Y5C0i6m3fgKOhx0spB5qA5

Direkt efter anmälan får du ett mejl med information om hur du går med i mötet. Någon dag före mötet kommer du även att få ett mejl med årsmöteshandlingar och ytterligare instruktioner för mötet.

Mötet öppnar för inloggning en halvtimme före start (dvs 18:00). Under denna tid kommer det finnas en person tillgänglig i mötet samt via mobiltelefon som kan hjälpa dig om du har problem att ta dig in till mötet.

Förbered dig gärna genom att i god tid kontrollera att din tekniska utrustning fungerar på https://zoom.us/test

Det här inlägget postades i Aktiviteter, Årsmöte. Bokmärk permalänken.